КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО
"РІВНЕНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СЛУЖБИ КРОВІ"
РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

VI з'їзд гематологів та трансфузіологів у м. Львів

Відповідно до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій у м.Львові 23-25 вересня 2015 року відбувся VI з’їзд гематологів та трансфузіологів України (з міжнародною участю) з ювілейним засіданням, присвяченим 75-річчю ДУ «Інститут патології крові та трансфузійної медицини НАМН України».

Проведення з’їзду  посприяло обміну думками щодо найбільш актуальних проблем науки і медичної практики, підсумувало досягнення вчених та лікарів у вирішенні нагальних завдань з гематології та трансфузіології в Україні.

Делегацію учасників з’їзду від Рівненщини очолювала головний лікар комунального закладу «Рівненська обласна станція переливання крові» Михальчук Л.М. В рамках робочої програми з’їзду прозвучала доповідь, що узагальнила досвід КЗ «РОСПК» по впровадженню системи контролю якості в закладах служби крові.

Під час проведення з’їзду проходило організаційне засідання Українського медичного товариства гематологів і трансфузіологів з обговорення результатів роботи за період від попереднього з’їзду і до даного часу, намічені плани роботи на майбутнє та проведено перевибори правління товариства.

Робота з’їзду була плодотворною та успішною.